REGISZTRÁCIÓ

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ÉRTÉKESÍTÉSI
IGAZGATÓSÁGA ÉS A MAGYAR TURISZTIKAI SZÖVETSÉG
KÖZÖSEN SZERVEZETT
KÜLPIACI NAP SZAKMAI RENDEZVÉNYÉRE

A Külpiaci Nap rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Csak az előzetesen leadott és elfogadott regisztrációval rendelkező érdeklődőknek tudunk a rendezvényen helyet biztosítani. A regisztráció elfogadásáról minden esetben visszaigazolást küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre.

Az eseményre kizárólag beutaztató irodák, szállodák, rendezvényhelyszínek, nemzetközi piacon is érdekelt programgazdák és szolgáltatók, nemzetközi kongresszusszervezők, beutaztató rendezvényszervezők és beutaztatással foglalkozó start-up cégek munkatársainak regisztrációját várjuk. A turizmus egyéb területein dolgozó szakemberek számára ezúttal nem tud regisztrációt biztosítani a szervező.

A sikeresen regisztráltak szabadon részt vehetnek a délelőtti szakmai előadásokon. A délutáni külpiaci prezentációkhoz előzetes regisztráció szükséges, mivel szekciótermekben zajlanak, amelyek befogadóképessége 30 fő. A délutáni workshop négyszemközti (B2B) beszélgetései szintén előzetes időpontfoglaláshoz kötöttek, melyekre a várhatóan május 17-én megnyíló online workshop órarendben lehetséges jelentkezni a már sikeresen regisztrált résztvevőknek. Az időpontokat a bejelentkezés sorrendjében osztja ki a rendszer.

A Külpiaci Napra 180 vendégregisztrációt tud fogadni a rendszer. A szervezők számítanak a regisztrált vendégek részvételére, akik számára a délelőtti és a délutáni programokon való részvétel is javasolt. A Magyar Turisztikai Ügynökség kéri, hogy a sikeresen regisztrált vendégek valóban személyesen vegyenek részt a szakmai Külpiaci Nap eseményein, mivel távolmaradásuk más szakmai partnertől veszi el a helyet, aki szintén jelentkezett volna erre a rendezvényre.
Tájékoztatjuk, hogy a Külpiaci Napra kizárólag a turisztikai szakma fent említett képviselőit várjuk, ezért a sajtó számára ezúttal nem tudunk regisztrációs lehetőséget biztosítani.

Kapcsolat: kulpiacinap@turizmus.com

A külpiaci napra teltház miatt sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.
Tisztelettel köszönjük érdeklődését!

Kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne, vagy segítségre szorul a regisztrációval kapcsolatban, akkor írjon a kulpiacinap@turizmus.com email címünkre.